Webshop zoekt nieuwe duurzame producten

GreenLike op zoek naar nieuwe producten

Onze webshop Greenlike.nl bundelt duurzame producten in de categorie plant, interieur en design. Recentelijk zijn wij meerdere samenwerkingen aangegaan met leveranciers en groothandelaren die ecologische, duurzame en innovatieve producten verkopen. Wij als wederverkoper zijn op dit moment druk bezig om deze webshop daarmee te vullen.

Daarbij kijken wij uiteraard kritisch naar de producten en bespreken we eventuele verbeterpunten qua verpakking en transport met onze leveranciers. Als het ook even kan, zoeken wij enkel producten uit Nederland waarbij de grondstoffen ook het liefst uit hetzelfde land komen. Zo voegden wij recentelijk de babyswing van Lytse Poppe toe aan ons assortiment. Deze babyschommel wordt volledig met Nederlandse materialen vervaardigd en wordt deels door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt gemaakt.

Dus, ben jij nou een Willy Wortel, leverancier of groothandel en/of heb jij een product gevonden wat goed past bij onze webshop? Kom in contact en stuur een mail naar wouter@newworldninjas.com. Hij belooft jou zeer spoedig een berichtje terug te sturen.