SedumSpecialist naar België

SedumSpecialist nu ook in België

Na de kickstart uit 2021 zijn de boys van SedumSpecialist.nl klaar om ook bij de zuiderburen aan de slag te gaan. Dat is niet zomaar gezegd en gedaan, want in België gaat alles gewoon net even anders. Zo gebruiken de buren liever u dan je in hun teksten, dus dat moest sowieso herschreven worden. Daarnaast praten ze onder de grens niet over subsidies maar over premie. Er was dus wat werk aan de winkel, maar inmiddels staat SedumSpecialist.be live in het grote web.

Ja ja, wij verkopen groene daken! In de volksmond ook wel sedumdak of mos sedum dak genoemd. Wat voor naam je het beestje ook geeft, het is populair en draagt onwijs bij aan een groenere wereld. Dat is niet voor niks de reden dat de Ninjas in deze trein zijn gestapt. Naast dat een hoop mensen het veel beter vinden smoelen, heeft het ook onwijs veel voordelen en bieden veel gemeenten subsidie om de aanschaf van een groen dak te stimuleren.

Nog nooit op onze website geweest? Zeker doen! Deze staat bomvol informatie over de voordelen en hoe je een groen dak heel makkelijk zelf kunt plaatsen.